SZEMA-blog

A SZEMA - Liberális Párt hivatalos blogoldala

Alapelveink

Utolsó kommentek

  • István Szlis: Hát értem én a pedagógusok nagy része egyszerü pedagógus. Éstessékmondani milyen az bonyolutpedagógus? (2015.08.02. 19:30) A pedagógusok magányossága
  • KUHULIN: @$$$=$$$: Mit vársz egy kamu-pártól??? (2015.02.27. 14:08) Bohócországban élünk
  • nnnnnnnn: a 37485dik libsi picsogást olvashattuk. (2015.02.27. 13:35) Bohócországban élünk
  • Idusz: Népszavazással elfogadott törvénnyel igen. (2015.02.27. 08:40) A semmiségi törvény
  • maxval bircaman felelős szerkesztő: A feles döntéssel meghozott semmisség alapján nem helyezhető hatályon kívül kétharmados jogszabály. (2015.02.27. 07:07) A semmiségi törvény
  • Utolsó 20

SZEMA a facebookon

2013.09.09. 21:19 Ungár

Kazohinia

Kazohinia egy nyugodt, demokratikus világ, ahhoz képest, ami itt folyik. Azt már kezdjük megszokni, hogy a Fidesz nevű bűnszövetkezet mindig úgy módosítja a játékszabályokat, ahogy a saját érdeke kívánja. De hogy egy kicsinyke ellenzéki párt, amely bátran hirdeti, hogy az MSZP-vel egy párt-családba tartozik, a választások előtt hét vagy nyolc hónappal választási törvénymódosítást javasol, minden képzeletet felülmúl.

Nem is írom le szívesen, hogy ki ez a született antidemokrata, aki ma azt javasolta, hogy a minimális 27 jelölt helyett 53 legyen annak a feltétele, hogy valaki önállóan listát állíthasson. Úgy tűnik, a Fidesz modelljét a balszélen megkedvelték. De nagyon. Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy ehhez mit szól az MSZP. Ha csöndben marad, az bizony nagy baj. Minimum egy karakteres elhatárolódásra lenne szükség.

Persze, ettől függetlenül a Fidesznek még megtetszhet ez a mélyen demokráciaellenes javaslat. Mert bizony a Fidesz joggal gondolhatja, hogy ha egy közös listába szorítja a demokratikus ellenzéket, akkor ő nagyobb eséllyel marad hatalomban.

És akkor mindenki szépen megköszönheti Schmuck Andornak és a mögötte álló ismeretleneknek, hogy legalább húsz évre élhetetlen országgá válik Magyarország.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://szema.blog.hu/api/trackback/id/tr365504948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2013.09.28. 21:41:18

Én a balszél helyett az álbaloldali jelzőt hsználnám, a cikk többi részével egyetértek. Szükség van az összes demokratikus ellenzéki erőre a változáshoz és a demokráciát inkább növelni kellene.
süti beállítások módosítása